Så mycket bättre
AD

All Prime Video Movies & TV Shows

Watch on any device. Free for 30 days.

Så mycket bättre
7.2

Swedish singing competition reality show where each artist attempts to do their own version of another artists well-known songs, with each person getting an episode featuring all of their songs being performed by the other musicians. The artists spend eight days together at a hotel in Gotland, where they attempt to put their own stamps on the songs.

Seasons & Episodes
Lill Lindfors

Dagens huvudperson är Lill Lindfors som är en av Sveriges mest folkkära artister och det blir tillbakablickar från hennes karriär. Under dagen utmanar hon sina vänner i pingis och trädgårdsarbete. Vid måltiderna bjuder de andra artisterna på sina tolkningar av Lills låtar.

Bo Sundström

Bo Sundström är dagens huvudperson. Han är sångare i Bo Kaspers orkester och för de andra aristerna finns det många kända hits att välja bland. Bo berättar om hur bandet bildades och om framgångens baksida. Under dagen blir det bland annat ett besök på en soptipp.

Ken Ring

Dagens huvudperson är rapparen Ken Ring. Han slog igenom med den självbiografiska låten Mamma. Ken berättar om sitt liv, bland annat hur han hamnade på gatan och tog sig upp igen.

Titiyo Jah

Dagens huvudperson är Titiyo Jah som slog igenom 1989 med låtar som Talking to the Man in the Moon och Flowers. Under hennes dag blir det besök på en hästgård och linedance. Titiyo berättar om hur hennes liv ser ut i dag och vad som hände efter succén med albumet Come Along.

Ulf Dageby

Dagens huvudperson är Ulf Dageby, känd från Nationalteatern. Under dagen berättar Ulf historierna kring Nationalteaterns låtar, som till exempel Livet är en fest och om sin solokarriär. Hans stora intresse vid sidan av musiken är fåglar och han testar de andras kunskaper i ämnet.

Agnes Carlsson

Dagens huvudperson är Agnes Carlsson som slog igenom när hon vann tävlingen Idol. Hon berättar bland annat om vad hon kände minuterna innan hon sjöng i finalen. De andra artisterna får lära sig hjärt- lungräddning och eftermiddagen innehåller en lyxig överraskning.

Ebbot Lundberg

Idag är det Torbjörn Ebbot Lundberg, mest känd som sångare i bandet The Soundtracks of Our Lives som är huvudperson. Han berättar om hur hans musikaliska karriär startade och om svårigheterna att passa in. Under hans dag blir det lekar och oväntade överraskningar.

Duetter

Det är den sista dagen på Gotland och artisterna ska framföra duetter. Under lunchen och middagen pratar de om veckan som gått och hur de lärt känna varandra. Det är också dags att måla av varandra och Ebbot avslutar sitt filmande som han roat sig med under dagarna på ön.

Artisterna från årets Så mycket bättre träffas och pratar om sina minnen från sin sommarvecka på Gotland. Det får se klipp från programmen och så bjuds det på de mest minnesvärda låtarna.

Pugh Rogefeldt är dagens huvudperson och det bjuds på återblickar på hans långa karriär. Pugh bestämmer aktiviteterna under dagen och de andra artisterna tolkar hans låtar vid lunchen och middagen.

Olle Ljungström är den som bestämmer vad de andra ska göra under dagen och det blir allt från att leka charader till att skjuta skarpt. Under lunchen och middagen framför artisterna sina tolkningar av Olles låtar och Magnus Uggla får dem att gråta medan Darin lyckas förvandla ladan till en nattklubb.

Dagens huvudperson är Miss Li som genast sätter de andra artisterna på prov när de får visa upp sina kunskaper inom både fotboll och musik. Under lunchen och middagen framför de andra sina tolkningar av Miss Lis låtar.

Magnus Uggla är dagens huvudperson. Med låtar som Kung för en dag och Varning på stan har fyllt dansgolven. Han visar upp en ny sida av sig själv och under lunchen och middagen överraskar de andra artisterna honom med oväntade tolkningar av hans låtar.

Sylvia Vrethammar är dagens huvudperson och hon lyckas till och med få en nykter Magnus Uggla att dansa. Under lunchen och middagen bjuder de andra artisterna på sina tolkningar av hennes låtar, vilket får henne att tappa andan.

Maja Ivarsson från gruppen The Sounds är dagens huvudperson och hon tar med de andra artisterna på både karate och drakflygning. Under lunchen och middagen berättar hon öppenhjärtigt om sitt liv och de andra bjuder på sina tolkningar av The Sounds låtar.

Darin Zanya är dagens huvudperson och på hans dag får de andra bland annat göra ett konstverk och lära sig samarbeta i trafiken. I ladan berättar Darin om hur det var att bli upptäckt i Idol och om familjens flykt från Kurdistan. De andra artisterna bjuder på sina tolkningar av Darins låtar.

Del 1 av 8. Svenskt underhållningsprogram från 2011. I åtta delar. Artisterna Eva Dahlgren, Tomas Ledin, Lena Philipsson, Mikael Wiehe, Laleh, E-type och Timbuktu ska under sju dagar bo tillsammans. Artisterna får en dag var när övriga deltagare turas om att tolka dennes låtar. Det blir också intervjuer och samtal kring deras karriärer. Säsongsstart.

Del 2 av 8. Huvudpersonen i dag är Eva Dahlgren och hon bestämmer hur dagen kommer se ut för de andra artisterna. Till lunchen och middagen bjuder de sedan Eva på sina tolkningar av hennes låtar.

Del 3 av 8. Dagens huvudperson är Jason "Timbuktu" och han bestämmer dagens aktiviteter. Under lunchen och middagen bjuder de andra honom på tolkningar av hans låtar bland annat "Alla Vill Till Himmelen" och "The Botten Is Nådd".

Del 4 av 8. I dag är det dags för Vetlandas stolthet Lena Philipsson att bestämma hur dagen ska se ut för de andra artisterna. Under lunchen och middag bjuder de henne på tolkningar av hennes låtar.

Del 5 av 8. Martin "E-Type" Eriksson är dagens huvudperson. Martins stora intresse är vikingar och han vill att hans nya vänner ska få lära sig om den svunna tiden. Under lunchen och middagen bjuder de andra på sina tolkningar av Martins låtar, bland annat "True Believer", "This Is The Way" och "Here I Go Again".

Del 6 av 8. Laleh är dagens huvudperson och bestämmer dagens aktiviteter. Under lunchen och middagen bjuder de andra artisterna på sina tolkningar av Lalehs låtar, bland annat "Call On Me" och "Snö".

Plot of this episode is not specified yet. Please check back later for more update.

Plot of this episode is not specified yet. Please check back later for more update.

Artisterna från årets Så mycket bättre träffas under en middag och pratar om sina minnen från sin sommarvecka på Gotland. Det får se klipp från programmen och så bjuds det på de mest minnesvärda låtarna.

AD

Watch All Prime Video Movies & TV Shows

Stream on any device. Free for 30 days.

Details Of TV
Location
Language Swedish
Release 2010-10-23
Producer