Norske Talenter
AD

All Prime Video Movies & TV Shows

Watch on any device. Free for 30 days.

Norske Talenter
8.0

Norske Talenter is a Norwegian talent show with the same format as Britain's Got Talent. 16-year old singer Erlend Bratland won the first series and hip hop dance group Quick won the second series. Judges are music producer Jan Fredrik Karlsen, singer and actress Mia Gundersen and comedian/actor Thomas Giertsen. In 2007 Marte Stokstad and Sturla Berg-Johansen were hosts, and in 2008 Berg-Johansen joined Pia Lykke to be hosts. For a list of all acts that came through in the series watch List of Norske Talenter Acts.

Seasons & Episodes

Talentene står i kø for å prøve lykken foran dommerne Mia Gundersen, Adil Khan og Alex Rosén når en ny sesong av «Norske Talenter» går i gang.

Et rockabilly-band, en sjonglør, dansere og en cheerleading-gruppe er bare noen av talentene som blir å se i fredagens «Norske Talenter».

Den lystige duoen Igor og Elvis og et mannskor med bare mager er noen av dem som blir å se i kveldens «Norske Talenter».

Forrykende dans, vakker sang og en kar som løser Rubiks Kube med føttende er bare noe av det som blir å se i kveldens «Norske Talenter».

Sensuell salsa, fotballtriksing, rockering-jenter og en hylningssang til Mia Gundersen er noe av hva som står på menyen i «Norske Talenter».

Både to magikere og to humorgrupper blir å se i det siste av audition-programmet denne sesongen.

Idag er det talentene fra Trondheim som skal prøve seg.

Idag er det semifinale for de 8 første talentene og seerne avgjør hvem som skal gå videre.

Det er klart for den andre semifinalen i «Norske talenter", direktesendt fra studio i Oslo.

Det er klart for en ny semifinale i Norske talenter, direktesendt fra studio i Oslo. Disse deltakerne har fått en ny sjanse: Arez (balansekunst), Maximillian (dikt), John (dans), Ingve (imitasjon), Cre-8 (dans), Lydia (opera), Baard (trommer) og Pernille (dans).

Det er klart for finale i Norske talenter, direktesendt fra studio i Oslo.

I kveld er ventetiden over! Det braker løs i Kristiansand med rockering, dans, sang og ubetalelige kommentarer av juryformann Thomas Giertsen.

Norsk underholdningsprogram. TV 2 skal finne Norges nye talent. Her finnes det ingen grenser for hva deltakerne kan være gode i. Thomas Giertsen har jobben som juryformann, og sammen med Mia Gundersen og Jan Fredrik Karlsen skal han bestemme hvem som har nok talent til å komme videre i konkurransen. Programledere er Marte Stokstad og Sturla Berg-Johansen. I kveld er det hovedstadens tur å vise hvilke talenter de har å by på.

Norsk underholdningsprogram. TV 2 skal finne Norges nye talent. Her finnes det ingen grenser for hva deltakerne kan være gode i. Thomas Giertsen har jobben som juryformann, og sammen med Mia Gundersen og Jan Fredrik Karlsen skal han bestemme hvem som har nok talent til å komme videre i konkurransen. Programledere er Marte Stokstad og Sturla Berg-Johansen.

Første semifinale i jakten på Norges største talenter.

Nå er det klart for seminfinale nummer to. Det er opp til seerne å bestemme hvem som har talent her i landet. Ved hjelp av telefon og sms kan du stemme frem dine favoritter.

Åtte nye talenter står klar for å vise sine kunster foran publikum. Nå er det seerne som bestemmer hvem som fortjener en plass i finalen 9. mai. Kun to stykker går videre.

Åtte nye talenter står klar for å vise sine kunster foran publikum. I kveld er det klart for nest siste semifinale i Norske Talenter.

Åtte nye talenter står klar for å vise sine kunster foran publikum. I kveld er det klart for siste semifinale i Norske Talenter.

Nå skal vinneren av Norske talenter kåres. Over 2000 deltagere meldte seg på innen fristen gikk ut på «Norske talenter» før jul 2007. I løpet av januar 2008 var det audition i Kristiansand, Bergen, Trondheim og Oslo der i alt 40 deltagere kom gjennom nåløyet og videre til semifinaler i Oslo. Finalen hadde plass til ti av dem. Nå står ti spente deltagere klare for å gjøre sitt finale nummer og vinneren vil i løpet av kvelden stikke av med 500 000 kroner og 150 000 i utdanningsstipend.

Plot of this episode is not specified yet. Please check back later for more update.

Plot of this episode is not specified yet. Please check back later for more update.

Plot of this episode is not specified yet. Please check back later for more update.

AD

Watch All Prime Video Movies & TV Shows

Stream on any device. Free for 30 days.

Details Of TV
Location
Language Norwegian
Release 2008-02-22
Producer Fremantle Norge