Mørk & Jul
AD

All Prime Video Movies & TV Shows

Watch on any device. Free for 30 days.

Mørk & Jul
8.0

Mork & Jul is a Danish satirical TV show.

Seasons & Episodes

De to skarpladte komikere Brian Mørk og Simon Jul kigger nærmere på Danmarks måske farligste bande, de rige unge.

For den benhårde reporter Simon Jul er sandheden det vigtigste i verden, så han lægger krop til et eksperiment, der viser præcis, om sunde mennesker er bedre end usunde.

Vi tager hul på debatten, om hvorvidt vi stammer fra aberne eller nogle incestuøse forfædre. Og så tager vi til Hollywood for at besøge den danske stjerneskuespiller Thure Lindhardt.

Er hashhandlen er skyld i bandekriminalitet? Vi tager en tur til Holland for at lære af deres erfaringer. Og så kigger vi på de ældre pensionister, der kommer til at dominere det danske samfund om ganske kort tid

Er det fair, at vi betaler så meget i skat herhjemme, og hvad er grunden til andre lande kan klare sig med meget mindre? Vi møder også en modstandsmand, der ikke mener krigen sluttede i '45. Og så efterforsker Beate Bille og Jonas Schmidt mordet på Ulrik Wilbek.

Vi ser nærmere på danskernes elskede ytringsfrihed og bringer også en rystende reportage om danskeren, der påstår at være verdens eneste kunstner. Og så skal Beate Bille og Jonas Schmidt opklare mordet på drengene fra Comedy Fight Club.

Vi dykker ned i den beskidte historie bag den magtfulde danske virksomhed Mærsks fanatiske had til moder jord. Og så kommer vi med på arbejde med kriminalteknikerne i deres uhyggelige arbejde med at opklare mordet på komikeren Anders Matthesen.

I det sidste program af Danmarks nok mest undersøgende og undergravende nyhedsmagasin, går de to skarpladte reportere Brian Mørk og Simon Jul tæt på kvinders intelligens eller mangel på samme. Aftenens program afslører også, at danskernes sexliv har udviklet sig til et frygteligt monster.

Plot of this episode is not specified yet. Please check back later for more update.

AD

Watch All Prime Video Movies & TV Shows

Stream on any device. Free for 30 days.

Details Of TV
Location
Language Danish
Release 2009-01-19
Producer TV 2