Goesting
AD

All Prime Video Movies & TV Shows

Watch on any device. Free for 30 days.

Goesting
0.0

Seasons & Episodes

Na het zoveelste conflict met zijn equipe gaat chefkok Mauro buiten medeweten van zijn partner Laurence op zoek naar Hannes, de souschef met wie hij jaren prima heeft samengewerkt. Tegelijk komt de jonge, ambitieuze stagiaire Nico zich aanbieden. Sommelier Kurt test meteen uit of zij zo veel ervaring heeft als ze beweert. In het restaurant heeft een man een jonge vrouw onder valse voorwendsels naar een romantisch etentje gelokt. Dienster Linda vindt dat ze moet ingrijpen. En de ouders van Mauro komen heel ongelegen op bezoek.

Nico moet al meteen ondervinden dat chef Mauro met twee maten en twee gewichten werkt. Een dame brengt, tegen de regels in, haar hondje mee naar het restaurant. De equipe zit ermee verveeld, want het gaat om een zeer trouwe klant wiens man net overleden is. Mauro begrijpt niet waarom het niet meer lijkt te boteren tussen Hannes en Laurence. Kurt ontvangt zijn mentor in de oenologie, maar moet zijn visie over hem en zijn vooroordelen op een pijnlijke manier bijstellen. Gelukkig kruist een heel knappe vrouw zijn pad.

Nico verzet zich hevig tegen de pesterijen van de keukenequipe. De strijd om de eerste ster is ingezet en iedereen is zeer gemotiveerd. Maar Laurence vindt dat Mauro en Hannes realistisch moeten blijven. Kurt wordt op een pijnlijke manier geconfronteerd met het beroep van zijn grote liefde. Linda raakt hevig ontroerd door het verhaal van een onverwachte klant. Laurence moet ondervinden dat ze haar verleden als model niet zomaar kan afschudden.

De hele ploeg wordt ingezet voor het huwelijksfeest van de boezemvriendin van Laurence. In de drukte moeten ze een oplossing vinden voor twee trouwe klanten die lang geleden gereserveerd hebben. Mauro wil van de gelegenheid gebruik maken om Laurence op een originele manier ten huwelijk te vragen. Linda ontdekt de waarheid achter Kurt en zijn grote liefde. Nico kan een oplossing brengen wanneer het feest in het honderd dreigt te lopen. Bij haar problemen met de chef kan ze rekenen op de steun van Hannes.

Mauro zoekt troost in de drank na het conflict met Laurence en ook Kurt moet een groot verdriet verwerken. Die laatste krijgt daarbij gelukkig hulp van zijn collega Linda. Nico ontmoet een vriendin van vroeger en zegt in een gekke bui dat ze de baas is van Felixir. Haar vriendin wil nu wel eens echt zien hoe ver Nico het heeft gebracht. Een klant verrast iedereen met het blind proeven van het menu en het bepalen van de ingrediënten. Wanneer hij zich toch vergist, komt hij tegenover Mauro en zijn hele equipe te staan. Nico neemt op haar manier wraak op de arrogante klant.

Mauro wil met Felixir meer in de media komen en vraagt een bekend culinair recensent om langs te komen. Linda heeft haar nieuwe vriend uitgenodigd, maar raakt meteen in de ban van zijn collega. Drie jonge fils à papa maken grote sier en zetten de boel op stelten. Ondertussen wil Mauro een leverancier van exclusieve producten strikken door zijn dochter aan te nemen als stagiaire. Helaas zorgt het meisje voor zo veel heibel in Felixir dat de ploeg verscheurd dreigt te raken. Maar de knappe stagiaire grijpt letterlijk in bij de verwaande fils à papa.

Wanneer de afwasser niet komt opdagen, moet Kurt ingezet worden. Hij kwijt zich zo ernstig van zijn taak dat hij de werking van Felixir grondig verstoort. Linda kan het niet laten om zich te bekommeren om een jong meisje dat met haar vader in Felixir haar verjaardag moet vieren. Een televisiereportage en kookles moeten Mauro en Felixir meer bekendheid geven. Maar tot zijn ergernis geven de televisiemakers de voorkeur aan Nico als presentatrice. Mauro geeft zich niet gewonnen en werkt keihard aan een nieuw en origineel gerecht. Hij moet daar op een pijnlijke manier de gevolgen van dragen.

Mauro ziet de toekomst heel somber in na zijn lichamelijke crash. Hannes en Nico zorgen ervoor dat Felixir kan blijven draaien zonder de chef. Hannes maakt grote indruk op de sterrenchef en mentor van Mauro, die Felixir met zijn bezoek vereert. Kurt is er zeker van dat er een Michelin-inspecteur in de zaak aanwezig is en ergert zich aan de overige klanten, die volgens hem niet passen in een sterrenzaak. Linda en Kurt zijn getuige van het ongewone gedrag van Laurence en Hannes. Maar hun eigen gedrag is evenmin gewoon.

Mauro komt terug uit het ziekenhuis en besluit voortaan het leven en zijn taak als chef op een heel andere manier aan te pakken. Zelfs nu er waarschijnlijk een inspecteur zal langs komen. Het plaatselijke carnavalscomité vergadert op zijn eigen manier in Felixir. Bovendien blijft een verdwaalde muzikant koppig het paartje zoeken voor wie hij ingehuurd werd om een passende serenade te brengen. En tot overmaat van ramp moet de zus van Laurence haar babytje voor enkele uurtjes naar Felixir brengen. Kurt wil de kwaliteit van het huis en van de wijnen omhoog halen, maar vindt voorlopig geen gehoor bij Mauro en Laurence. Hij neemt dan maar zijn toevlucht tot de grote middelen, zelfs al zijn die niet geoorloofd.

De vaste bloemenleveranciers komen de verloving van hun dochter vieren. Wanneer de jongen in kwestie arriveert, kijken ze heel verwonderd op. Een jonge vrouw is verrast wanneer haar vriend voor haar verjaardag nog een ander koppeltje heeft uitgenodigd. Met al zijn levenservaring doorziet Kurt meteen de situatie en kan Linda de jonge vrouw troosten. Een vreemde klant stelt zich voor als Michelin-inspecteur. Laurence is in paniek wanneer ze merkt wat Kurt in handen heeft gekregen. Op dat moment kondigt Mauro trots aan dat hij en Laurence een kindje willen. Hannes wil Kurt desnoods met de blote vuist te lijf gaan. Nico raakt niet wijs uit de vreemde sfeer die er de laatste tijd in Felixir hangt.

Nu er al een inspecteur is langs gekomen, wil Mauro dat zijn ploeg nog meer het onderste uit de kan haalt. Er komen oude 'vrienden' van Nico langs en zij kan niet anders dan hen helpen. Maar de politie is de 'vrienden' op het spoor. Met als gevolg een moeilijk probleem voor de ploeg en een penibele situatie voor Nico. De ex-man van Linda komt langs met zijn nieuwe partner. Maar tot Linda's verwondering wil hij zijn nieuwe vrouw niet gewoon maar voorstellen. Kurt ziet een nieuw leven voor zich, nu zijn moeder overleden is. Hij besluit open kaart te spelen met Mauro en de collega's van Felixir. Maar hij ondervindt ook dat zijn vroegere charme niet altijd meer werkt.

Laurence engageert een ongewone commis om de plaats van Nico in te nemen. Mauro en Laurence leven op voet van oorlog sinds Mauro de waarheid kent over haar en Hannes. Maar Hannes lijkt zich opnieuw niet aan de afspraken met Laurence te houden. Nico is terug en kan weer aan de slag. Zij wordt tegen de zin van Laurence meteen door Mauro ingezet voor een belangrijke kookles. De ex-man van Linda daagt op met hun dochter en wil Linda overtuigen om het oude leven opnieuw op te nemen. Kurt krijgt een aanbod dat hij niet kan weigeren.

AD

Watch All Prime Video Movies & TV Shows

Stream on any device. Free for 30 days.

Details Of TV
Location
Language English
Release 2010-01-07
Producer