Maestro
AD

All Prime Video Movies & TV Shows

Watch on any device. Free for 30 days.

Maestro
0.0

Seasons & Episodes

In aflevering 1 worden de acht BN'ers in het diepe gegooid.

In aflevering 2 krijgen de overgebleven 7 BN’ers hulp van een professional uit het vak. Samen met deze coaches gaan zij oefenen voor hun tweede optreden als dirigent.

Veel films maken gebruik van klassieke muziek. In deze aflevering dirigeren de BN’ers muziek uit zes beroemde filmklassiekers, maar eerst krijgen ze les in expressie en inleving van de Nederlandse acteur Leopold Witte. Leopold is vooral bekend van zijn rollen als Evert Lodewijkx in de televisieserie en film Gooische Vrouwen en als Oscar in de televisieserie Dokter Deen.

In de vijfde aflevering dirigeren de kandidaten twee bekende solisten: bandoneonist Carel Kraayenhof en violiste Simone Lamsma.

In de zesde aflevering van Maestro staat de laatste drie kandidaten Tanja, Lenette en KV een nieuwe uitdaging te wachten. Niet alleen het orkest zit er weer klaar voor, ook de befaamde vocalisten Wouter Hamel, Joke de Kruijf en Pearl Jozefzoon laten zich dirigeren door de Maestro’s in spé.

De zevende aflevering staat in het teken van opera. De overgebleven drie kandidaten dirigeren ieder een aria met mezzosopraan Tania Kross en een ouverture. Een aria wordt meestal door één persoon gezongen en begeleid door muziekinstrumenten. Een ouverture is het openingsstuk van een opera, ballet of concert.

De eindsprint is in zicht, in deze allerlaatste aflevering zal blijken wie er van de acht kandidaten overblijft als beste dirigent. De laatste twee Maestro’s die het tegen elkaar op zullen nemen in de finale zijn Lenette en Tanja.

AD

Watch All Prime Video Movies & TV Shows

Stream on any device. Free for 30 days.

Details Of TV
Location
Language Dutch
Release 2012-11-08
Producer Tuvalu Media