Lulu & Leon
AD

All Prime Video Movies & TV Shows

Watch on any device. Free for 30 days.

Lulu & Leon
6.0

Lulu is a smart and independent woman with her own beauty salon in the suburbs. Leon is a habitual bankrobber with a heart of gold, and an insatiable knack for pulling off almost-flawless heists. But when Leon is arrested and sent to jail on their wedding night, Lulu is forced take over the reigns of his criminal enterprise - and balance being a housewife and taking care of their two children while fighting to clear her husband's name!

Seasons & Episodes

Lulu bliver vækket af sin mand Leon, som giver hende morgenmad på sengen og fortæller hende, at det er tid til at blive gift. Han har holdt sig på den rigtige side af loven i fem år, som de i sin tid aftalte. Og nu har han rent faktisk bestilt tid i kirken kl. 11! Mens Lulu gør sig klar til brylluppet bliver Leon rodet ind i en lyssky affære, da hans langfingrede venner ikke selv kan finde ud af at bryde ind i en bygning. Alarmen går, og Leon bliver forsinket til sit eget bryllup, men ægtepar, det bliver de. Lulu når dog knapt nok at glæde sig over bryllupsfesten, inden der pludselig ankommer to betjente og anholder Leon. Lulu bliver også taget med på stationen og føres ned af gangen af en politibetjent med hænderne i håndjern - iført brudekjole.På politistationen afhører betjentene, Patrick og Ole, Lulu, indtil hendes advokat kommer og henter hende ud derfra. Leon får besøg af sin forsvarer i fængslet, som understreger overfor at sigtelserne mod ham er alvorlige.

Lulu har det svært. Leon har siddet varetægtsfængslet siden brylluppet, anklaget for det store kup, som han nægter at have begået. Politiet, med de to civilbetjente Sund og Patrick i spidsen, presser Leon og hans familie ved at beslaglægge alle deres midler. Lulu har derfor ingen penge til at klare sig for, men hun finder ud af, at nogen skylder Leon penge. Og dem går hun nu i gang med at opkræve. Men det går ikke helt som forventet, og Lulus rejse ind i Leons verden tager for alvor sin begyndelse. Imens prøver børnene Isa og Jonathan bare at få lov til at være helt normale børn med en far i fængsel og en mor, der får besøg af de farligste og mærkeligste typer.

AD

Watch All Prime Video Movies & TV Shows

Stream on any device. Free for 30 days.

Details Of TV
Location
Language Danish
Release 2009-09-30
Producer Fine & Mellow Productions