Goede Tijden, Slechte Tijden
AD

All Prime Video Movies & TV Shows

Watch on any device. Free for 30 days.

Goede Tijden, Slechte Tijden
4.4

Goede tijden, slechte tijden, also known as GTST, is the longest-running Dutch soap opera, revolving around the lives of the families Alberts, Sanders, De Jong, Van Houten and Bouwhuis. It all takes place in the fictional town of Meerdijk.

Ludo warns Anton a wrong deal. Bing and Monica collide hard as they have conflicting ideas about their future. Maxime need the bin to keep Linda in her camp . Discovered by a pleasant surprise Nina that she is the one for Bing.

Als blijkt dat het geen ongeluk was maar sabotage, vliegen de verdachtmakingen alle kanten op. Bianca en Janine komen in conflict. Menno zal het onderzoek leiden naar de moord.

De eerste verhoren vinden plaats. Ook al sprong ze niet mee, toch gaat Menno nogal diep op Laura’s alibi in. Rik kan zijn emoties niet meer de baas. Lucas raakt vertwijfeld als Menno ook de familie Sanders verdenkt. Jef wil weten waarom Bing iedereen van zich afstoot.

Bianca twijfelt in het openbaar aan Ludo’s onschuld. Anton maakt hier handig gebruik van door Julia aan te raden niet meer met Ludo om te gaan. Janine geeft goede raad aan Bianca, maar dat pakt verkeerd uit.

Rik schrikt als hij bezoek krijgt. Julia laat zich niet kennen en zoekt Ludo op. Anton is gefrustreerd door Ludo. Jef zoekt nieuw personeel voor De Koning. Tim vindt dat afleiding de beste manier is om traumatische gebeurtenissen achter je te laten.

Nina kan het niet aan als Noud haar vader verdenkt. Als ook Lucas opbiecht dat hij Ludo niet vertrouwt, moet Nina iets ondernemen. Lorena is vastbesloten De Rozenboom terug te krijgen. Bianca krijgt nog meer mensen tegen zich.

Bianca meent dat ze sterk genoeg is om naar de crematie te gaan. Rik en Nuran zijn geschokt als Aysen hen niet met rust laat. Rikki beweert dat het heel goed met haar gaat, maar haar vrienden betwijfelen dat. Ludo is geïnteresseerd in een vrouw.

Lucas probeert stiekem te achterhalen of de politie Ludo verdenkt en ontdekt dat er bewakingsbeelden zijn. Wat staat daar op? Als Nuran doordraait, probeert Rik haar te kalmeren. Nina is bloednerveus als ze wordt opgeroepen voor verhoor.

Lorena is gefrustreerd als Bianca niet van plan lijkt De Rozenboom terug te geven. Lucas is van slag door zijn ontdekking. Tim is blij als Rikki eindelijk toegeeft aan haar ware gevoelens. Anton maakt zich zorgen om het obsessieve gedrag van Bianca.

Rik vindt het moeilijk om Rikki te laten gaan. Lorena hoopt door haar verhaal eerlijk te vertellen, dat ze Nina aan haar kant krijgt. Julia is aangenaam verrast als Ludo plotseling voor haar deur staat.

Julia blijkt een stuk stouter dan Ludo dacht. Rik en Nuran moeten op het politiebureau komen. Rik doet een bekentenis, maar vraagt Menno dit niet aan Nuran te vertellen. Nina en Lucas raken in een vertrouwenscrisis vanwege Nina’s verleden met Mike

Lorena ontdekt iets verdachts en probeert dit in haar voordeel te gebruiken. Aysen bemoeit zich ongevraagd met het moordonderzoek van Menno. Rik wil dat Femke een verklaring aflegt op het politiebureau, maar Femke wil daar wel iets voor terug.

Bianca denkt dat Anton het moordonderzoek tegenwerkt. Lucas wordt zenuwachtig als hij hoort welke richting het onderzoek opgaat. Rik wil niet buigen voor chantage. Julia wil haar zoon aan Wiet koppelen.

Ludo legt druk op Lucas: hij eist dat zijn familie onvoorwaardelijk achter hem staat. Anton probeert Bianca af te houden van obsessief gedrag. Aysen weet met nieuwe feiten het moordonderzoek een draai te geven.

Na haar ontdekking eist Aysen een actieve rol in de moordzaak op. Janine loopt Ludo tegen het lijf als hij niet alleen is. Als Lorena en Nina ontdekken wat Mike met hen heeft gedaan, is dat voor allebei een shock.

Wiet vindt dat Tim onverantwoordelijk met zijn gezondheid omspringt. Aysen eist dat Menno bekendmaakt van wie de vingerafdrukken zijn. Als hij dat niet wil, loopt de zaak uit de hand. Nina zoekt toenadering tot Lorena.

Anton maakt Julia duidelijk dat ze in zijn huis niet meer welkom is. Maxime probeert erachter te komen of Ludo een nieuwe vriendin heeft. Nuran denkt dat het beter is als Wiet Tim een tijdje met rust laat. Noud ontdekt dat Rik door Femke tot een date wordt gedwongen.

Lorena draait door als het haar allemaal even te veel wordt. Rik kan het niet aan als het gezellig lijkt te worden tussen Nuran en Femke. Aysen voorziet dat ze geschorst gaat worden en beraadt zich op een tegenactie. Jef krijgt te horen dat Bing de gevangenis in moet.

Bianca is blij met de arrestatie van de hoofdverdachte. Janine heeft sjans van een jongere man. Tim hoort dat Anton Julia het huis heeft uitgezet. Menno confronteert Lorena met leugens over haar alibi. Laura meldt zichzelf op het politiebureau.

Nina is bang dat ze verraden zal worden. Ze wil dat Lucas haar uit een benarde situatie redt. Ludo betrapt Janine in een pijnlijke situatie. Anton gaat door het stof als hij het vertrouwen van Bianca probeert te winnen.

Nuran heeft een romantische verrassing voor Rik, maar hij krijgt de schrik van zijn leven. Nina moet mee naar het bureau. Ze probeert Aysen van haar onschuld te overtuigen, maar maakt het alleen maar erger.

Noud vertelt aan iedereen die het maar wil horen dat hij Ludo niet vertrouwt. Lucas krijgt vervelend nieuws, wat zijn verhouding met Menno op scherp zet. Janine probeert haar twijfels voor Ludo te verbergen.

Anton zet de situatie op scherp als hij Ludo grote verwijten maakt. Ludo is daar niet van gediend. Nina kan maar net weerhouden worden van een verkeerde beslissing. Lucas probeert Menno aan zijn kant te krijgen.

Antons gedrag zorgt voor een conflict met Bianca. Femke informeert subtiel bij Jef hoe haar kansen zijn bij Rik. Tim is optimistisch over het halen van zijn tentamen. Julia raakt een gevoelige snaar bij eenzame Ludo.

Rik wordt voor een onmogelijk dilemma geplaatst. Lucas en Noud spannen in het geheim samen tegen Ludo. Janine maakt Nina’s onzekerheid alleen maar groter. In het moordonderzoek hoort Menno nieuwe feiten.

Lucas kan een groot geheim niet langer voor zich houden. Janine voelt zich schuldig omdat ze Lucas er zo lang mee heeft laten rondlopen. Rik wordt heen en weer geslingerd tussen woede en verantwoordelijkheidsgevoel. Aysen probeert Ludo te breken.

Ludo neemt een keiharde beslissing over Lucas. Rik doet Femke een aanbod. Omdat ze het beste met hem voor heeft, weigert Wiet Tim te helpen met leren. Tim interpreteert dit anders. Aysen is nog niet klaar met Nina.

Wiet doet een ontdekking die het onderzoek een nieuwe wending geeft. Nina heeft iets uit te leggen aan Ludo. Lorena kan niet bevatten wat Aysen haar ten laste legt en al helemaal niet wat er daarna gebeurt. Bianca is verbijsterd als ze de laatste berichten over het onderzoek hoort.

Bianca brengt niet alleen zichzelf in gevaar als ze Nina een bekentenis probeert te ontlokken. Tussen Lorena en Nina lijkt er definitief iets stuk te zijn. Wiet heeft heel wat goed te maken met Tim. Anton verricht een heldendaad.

Femke schuift bij Rik en Nuran aan tafel voor een ‘gezellige’ lunch. Anton denkt dat het het beste voor Bianca is als ze er een tijdje tussenuit gaat. Noud wordt overdonderd door emotionele Nina. Ludo laat weten dat hij Antons gedrag niet tolereert.

Nina weet Noud enorm te verrassen. Ludo ook. Tegen de wil van Menno in, drukt Aysen een verhoor door. Wiet wil haar baantje terug in Dansatoria, maar dan zal ze het eerst goed moeten maken met Lucas.

Nina wil op haar eigen benen staan. Aysen reageert haar frustratie over het onderzoek af op Nuran. Rik is opgelucht als Femke serieus over een abortus wil nadenken. Janine wil Aysen inzetten in haar strijd tegen Ludo.

Laura dient een klacht in bij Aysens baas. Als Rik de wilde bruiloftsideeën van Lucas en Wiet afwijst bedenkt Lucas een gewaagd plan. Het huwelijk van Noud en Nina komt weer eens op scherp te staan.

Nina vind onderdak op een onmogelijke plek. Anton krijgt te horen dat zijn baan op het spel hangt. Ludo doet Maxime pijn als hij een grote wens van haar onderuit haalt. Lucas kan niet omgaan met afwijzingen.

Anton kan zijn emoties niet onder controle houden. Maxime denkt dat Julia haar niet mag en wil weten waarom dat is. Janine komt oog in oog te staan met de man waarmee ze eerder een flirt had.

Rik stapelt de ene leugen op de andere. Anton wil Julia inzetten om Ludo’s privatiseringsplannen van tafel te krijgen. Janine blijft Ludo bestrijden en hoopt dat Nina haar steunt, nu zij afstand heeft genomen van haar vader.

Maxime heeft het moeilijk in een leeg huis. Wiet wil optreden op Lucas’ huwelijk en dus moet Lucas Menno daar enthousiast voor zien te maken. Aysen kan het moordonderzoek maar niet loslaten.

Janine wil haar conflict met Nina oplossen. Het valt Nina zwaar op eigen benen te staan. Anton krijgt ‘bewijs’ in handen dat Ludo’s plannen rond het AZM vooral een wraakactie zijn. Maxime ergert zich aan Julia.

Wiet verraadt per ongeluk wat Nuran over Rik denkt. Rik krijgt nog een emotionele klap te verwerken. Janines werk wordt een stuk prettiger als Frank met haar flirt. Maxime regelt zaken achter Ludo’s rug om.

Aysen bijt zich vast in het moordonderzoek, alles moet wijken voor nieuwe bewijzen. Ze doet een ontdekking die alles op zijn kop zet. Rik is het helemaal zat dat Femke hem alsmaar in de problemen brengt.

Nuran en Jef overvallen Rik met een verrassing. Anton wil dat Janine journalistieke regels overtreedt om Ludo in diskrediet te brengen. Aysen kan niet verbergen dat ze van slag is door wat ze heeft ontdekt?

Nina wordt overvallen door een telefoontje en daar is Lucas het slachtoffer van. Aysen krijgt geen vat op Bing en dat frustreert haar. Maxime snuffelt door Ludo’s agenda en verzet achter zijn rug om een afspraak.

Maxime heeft een spannende ontmoeting. Anton ergert zich als Julia het voor Ludo opneemt. Sjors is nog maar net thuis als ze een groot onrecht ontdekt. Wiet bekent dat ze Sjors heel erg gemist heeft.

Nina vindt dat Janine te ver is gegaan met het artikel over Ludo. Midden in de Rozenboom komt Lucas in een hoogoplopende ruzie terecht. Ludo weet Tim in te palmen. Rik krijgt een verontrustende sms van Femke.

Rik stapelt smoes op smoes om naar Femke te kunnen gaan. Sjoerd kan eindelijk zijn zoontje in zijn armen sluiten. Tim verwijt Anton dat hij zich kinderachtig gedraagt in zijn conflict met Ludo.

Riks vreemde gedrag maakt Bing achterdochtig. Lorena lijkt Nina te matsen, maar stelt eisen. Aysen is ervan overtuigd dat ze weet wie de dader is van de parachuteaanslag en zet alles op alles om daar bewijzen voor te krijgen.

Rik is extra op zijn hoede na een beangstigend telefoontje. Hij zoekt hulp. Lucas heeft slecht nieuws voor Wiet na zijn aanvaring met Sjors. Lorena gaat met Nina een weddenschap aan: ze probeert een lastige klant binnen te halen.

Sjoerd verwijt Anton dat hij zijn baan belangrijker vindt dan zijn zoon. Wiet maakt Lucas duidelijk dat hij een slechte vriend is. Maxime gaat op zoek naar informatie over Vincent. Door Tims toestand ziet Julia steeds meer sympathie bij Ludo.

Rik hoort over Vincent en gaat de confrontatie aan met Maxime. Anton probeert het goed te maken bij Tim. Julia doet Anton een bekentenis over Ludo en het AZM. Vincents sollicitatiegesprek bij Ludo loopt anders dan hij had gehoopt.

Maxime laat Rik beloven dat hij haar geheim geheim houdt. Rik gaat achter een insluiper aan. Janine kan er niet onder uit om Frank voor te stellen aan Lucas en Nina. Door Noud doet Aysen een enorme ontdekking.

Rik schrikt van wat Aysen over hem weet. Als Menno meldt dat hij hun droomhuis gevonden heeft, wil Lucas hem niet teleurstellen. Maxime biedt Vincent hulp aan, maar hij reageert niet zoals ze had gehoopt.

Nina komt in conflict met Lorena als ze de woonkamer een make-over geeft. Aysen dwingt Rik haar alles te vertellen over zijn nacht met Femke. Julia onderbreekt een AZM vergadering en krijgt Anton tegen zich. Lorena maakt onbewust een zakelijke klapper die haar aan het denken zet.

Nuran beseft dat Rik kwijt is als Rikki alleen van het vliegveld thuiskomt. Frank doet Janine onverwacht een liefdesbekentenis. Lucas en Maxime plannen een leuke avond voor Nina, maar die loopt anders dan verwacht.

Sjoerd en Tim liggen onmiddellijk weer in de clinch nu Rikki terug is. Nina baalt van Vincent. Lucas en Menno bezichtigen hun droomhuis. Maxime loopt Vincent weer ‘per ongeluk’ tegen het lijf.

Het artikel van Janine zorgt voor een wrijving tussen Julia en Ludo. Rik voelt zich schuldig als Nuran begripvol reageert op zijn lompe gedrag. Rikki heeft niet door dat iemand haar zoontje Bram bespiedt

Rikki en Sjoerd zijn Bram kwijt. Rik weet wel wie hier waarschijnlijk achter zit. Hoelang kan hij dit nog verzwijgen? Nina heeft het moeilijk als Noud met de scheidingspapieren op de stoep staat. Lorena ontpopt zich als een echte vriendin.

Rik is bang dat Nuran het helemaal gehad heeft met hem. Nuran ontdekt dat haar zus iets voor haar geheim houdt. Anton verstoort een intiem moment tussen Julia en Ludo. Tim vindt dat Sjoerd allerlei loze beloftes doet aan Rikki.

Op het vrijgezellenfeestje doet Lucas een schokkende ontdekking over Menno. Julia is verward door Antons actie. Vincent weet niet wat hij van Maxime moet denken en is haar bemoeienis meer dan zat. Rik krijgt hoop op een goede afloop als Nuran hem verdedigt.

Lucas voelt zich niet serieus genomen door Menno. Ludo hoort een telefoongesprek tussen Anton en Julia en wil weten wat er speelt. Een ongelukje draait voor Lorena uit op een hot date. Nina besluit actief achter Vincent aan te gaan.

De relatie tussen Rik en Nuran staat onder druk. Ze weten even niet hoe ze met elkaar moeten omgaan. Aysen verwijt Rik dat hij stom bezig is. Nina wordt erg teleurgesteld door Lorena. Maxime doet er alles aan om het vertrouwen van Vincent terug te winnen.

Rik zoekt hulp bij Aysen, als de situatie met Nuran escaleert. Tim vindt dat Rikki hem niet serieus neemt. Wiet is verbijsterd als ze Lucas met een andere jongen ziet en hoort dat hij het huwelijk heeft afgeblazen.

Lorena probeert achter Nina’s rug om een zakendeal te sluiten. Julia voelt zich ongemakkelijk door Antons gedrag. Ludo waarschuwt Nina dat haar samenwerking met Lorena problemen kan opleveren.

Nina en Lorena willen niet toegeven dat ze verkeerd zitten en dus loopt hun samenwerking op de klippen. Noud en Wiet organiseren een goed maak actie tussen Lucas en Menno. Maxime wordt door Vincent beledigd.

Anton laat zich niet afpoeieren door Julia. Rik wil Rikki en Bram beschermen, maar Rikki vindt zijn regels veel te streng. Om niet aan Rik te hoeven denken, heeft Nuran afleiding nodig. Aysen daagt Vincent uit.

Janine en Frank zijn het niet een over wat het beste is voor Lucas. Rik vraagt Bing om hulp, als hij Femke in de val wil lokken. Nina neemt een besluit over de samenwerking met Lorena.

Aysen raakt gealarmeerd als Nuran weg is. Nina en Lorena zijn allebei vastberaden om te bewijzen dat ze ook zonder elkaar succesvol kunnen zijn. Femke heeft niets meer te verliezen. Als Rik erachter komt wat Femke van plan is, schrikt hij enorm.

Anton concludeert uit Julia’s woorden dat zij een beetje in de war is door hem. Femke begrijpt welk spelletje Rik probeert te spelen en laat weten dat zij de macht heeft. Tim wil Rikki steunen, maar krijgt geen kans.

Rik en Nuran zien geen uitweg meer uit hun benarde situatie. Janine ergert zich als zelfingenomen Ludo zeker weet dat hij het AZM krijgt toegewezen. Maxime hoort dat Vincent met Lorena geslapen heeft. Ze probeert dit in haar voordeel te gebruiken.

Sinterklaasfeest in Toko. Rikki wil geen Sinterklaas vieren en dat irriteert Tim. Wat Tim nog meer irriteert is de surprise die hij krijgt. Als Vincent een opdracht wil weigeren, zet Ludo hem zwaar onder druk. Rik vindt dat hij te kort geschoten is als beschermer van zijn gezin.

Als Ludo voortvarend te werk gaat, haalt hij Anton het bloed onder de nagels vandaan. Vincent denkt erover om Meerdijk te verlaten. Maxime probeert dit subtiel te verhinderen. Janine probeert Frank ervan te overtuigen dat zij Ludo niet terug wil.

Vincent moet vechten voor zijn baan. Janine vermoedt dat de toewijzing van het AMZ aan Ludo niet geheel correct is verlopen. Frank vraagt haar de zaak met rust te laten. Door Bianca gaat Julia zich ongemakkelijk voelen.

Rik verrast Nuran met een prachtig plan en neemt haar mee naar Kroatië. Julia wil Ludo niet kwijt en heeft hem heel wat uit te leggen na haar misstap. Anton voelt zich vernederd door Bianca.

Rik is radeloos en voelt zich schuldig als Nuran spoorloos is verdwenen. Tim doet Rikki een voorstel, maar ze reageert er helemaal niet enthousiast op. Nina flirt met Vincent en hoopt dat hij haar ook leuk zal vinden.

Julia is boos op Anton omdat ze denkt dat hij haar gebruikt heeft om Ludo een hak te zetten. Janine probeert Bianca te steunen als zij een moeilijke beslissing te nemen heeft. Ludo biedt Nina hulp aan op zakengebied, maar ze is eigenwijs.

Rik voelt zich de gelukkigste man op aarde. Als Menno Femke verhoort, wordt hij op een idee gebracht. Tim leeft op bij Sjors als zij hem steunt op een moeilijk moment. Janine reageert haar frustraties af op Anton.

Anton heeft het gevoel dat iedereen tegen hem is. Menno houdt de nieuwe feiten die hij heeft gevonden in de moordzaak voor Aysen verborgen. Als Bing en Rikki thuiskomen uit Kroatië willen ze een surpriseparty voor Nuran en Rik organiseren.

Menno onderwerpt zijn verdachte aan een streng verhoor. Wanneer Bianca zegt dat ze het wel alleen kan rooien, gelooft Sjoerd haar niet. Janine probeert Frank ervan te overtuigen dat ze voor hem vecht. Het doet Julia pijn dat Ludo onverschillig op hun breuk reageert.

Rik doet Nuran een bekentenis. Maxime is het er niet mee eens als Nina besluit om met Vincent te gaan samenwerken. Tim verzint een smoes om bij Sjors in de buurt te kunnen zijn. Wiet kijkt met andere ogen naar Sjoerd. De surpriseparty valt in het water.

Janine neemt een beslissing over haar toekomst. Nuran raakt onder de indruk van Aysens liefde voor haar. Na een intiem moment hebben Tim en Sjors het een en ander uit te praten. Als Rikki doorvraagt, houdt Rik de waarheid achter. Het raakt Rikki enorm dat haar vader haar niet serieus neemt.

Menno is verbaasd als hij een romantische uitnodiging krijgt van Lucas. Janine bekent aan Bianca dat haar relatie met Frank te leiden heeft onder Ludo. Ze neemt zich voor om Ludo aan het kruis te nagelen, maar kan ze dit ook? Maxime probeert subtiel de samenwerking tussen Vincent en Nina op te blazen.

Ludo weet Janine te overdonderen, maar Janine slaat terug. Ook Nuran wordt door Menno opgeroepen voor een verhoor. Bianca moet haar woede onderdrukken als ze de toedracht van Mikes dood wil weten.

Tim is teleurgesteld als Rikki onverschillig op hem reageert. Als Lucas Menno tegenkomt, doet hij net alsof het goed met hem gaat. Maxime speelt een vuil spelletje omdat ze Nina’s interesse in Vincent niet goedkeurt.

Sjoerd en Wiet geven een kerstconcert op het plein. Eenzame Anton probeert Julia te strikken om Kerstmis toch op een gezellige manier door te brengen. Nadat Lucas Menno heeft ontlopen, wil hij het goed maken.

Julia neemt een beslissing over haar en Anton. Bianca raadt Janine aan om goed na te denken of ze Ludo publiekelijk wil beschuldigen van omkoping. Nina vindt het vreemd als ze Maxime en Vincent samen ziet.

Ludo weet een gevoelige snaar te raken bij Janine. Tim schrikt als hij hoort wat zijn moeder heeft besloten en voelt zich daardoor onbelangrijk. Wiet vindt Sjoerd alsmaar leuker worden.

Janine bereidt zich voor op de gevolgen van haar publicatie. Het loopt echter heel anders wat Ludo betreft. Het valt Rikki op dat Wiet en Sjoerd samen steeds stiekem doen. Tim gelooft Sjors niet als ze zegt dat ze niets voor hem voelt. Anton viert zijn overwinning helemaal alleen.

Vincent heeft het artikel gelezen en verbindt daar vergaande consequenties aan. Maxime schrikt hiervan. Sjoerd bemoeit zich met een conflict tussen Julia en Tim. Nuran probeert Rikki mee te krijgen naar Rik, maar moet hem uiteindelijk met een smoes afpoeieren.

Als Maxime probeert om Lorena op te stoken tegen Vincent, maakt ze zich uiterst verdacht. Tim kan niet begrijpen waarom Sjoerd Anton heeft geholpen. Lucas krijgt slecht nieuws over de bruiloft. Nina en Vincent gaan naar een whizzkid om te proberen de verdwenen ontwerpen terug te vinden.

Nina en Vincent trekken een verbijsterende conclusie. Het irriteert Rikki dat haar vader maar blijft proberen om in contact te komen en dus komt ze in actie. Het valt Noud op dat Jef zich vreemd gedraagt. Maxime moet een fout rechtzetten.

Sjors is blij dat Tim zijn best doet voor Rikki. Lorena neemt geen genoegen met een goedkoop cadeau-idee voor Lucas. Rik wil bewijzen dat hij geen waardeloze vader is. Wiet probeert Rikki af te wimpelen, maar haar leugen komt uit en Sjoerd is daarvan het slachtoffer.

Lorena bluft bij de bank over haar inkomen. Nina gebruikt een lichte blessure om Vincents aandacht te trekken. Rikki is geraakt als Sjors hulp biedt.

De ontmoeting tussen Lucas’ en Menno’s ouders verloopt stroef en onwennig. Sjors is geschokt door een besluit van Tim. Nuran moet met slecht nieuws naar Rik toe.

Rikki kan het niet meer aan dat iedereen het steeds over haar vader heeft. Janine vermoedt dat Anton eenzaam is, maar hij laat zich niet kennen. Zijn gedrag zorgt echter wel voor een gênante situatie.

Anton voelt zich vernederd door Bianca en misdraagt zich in De Koning. Rikki maakt Sjoerd in de war. Nina krijgt steeds meer hoop op een relatie met Vincent. Maar vrijen, dat doet Vincent met een ander.

Anton stookt Sjoerd en Bianca tegen elkaar op. Lucas wordt boos als Menno iets achter zijn rug regelt. Rik wil weten hoe het verder moet met hem en Nuran. Aysen vindt dat Nuran meer aan zichzelf moet denken.

Noud is geschokt wanneer hij hoort over Nina´s gevoelens. Bing is van mening dat Nuran en Rik alles kunnen overwinnen, maar wil Nuran dat ook? Lucas ontdekt wat Vincent en Aysen samen delen. Rik probeert Aysen te chanteren.

Sjors ontdekt dat Rikki Sjoerd weer terug wil. Vincent wil weten waarom Nina ineens zo moeilijk tegen hem doet. Sjoerd is ongelukkig door het gestrande huwelijk van zijn ouders. Tim wil van Sjors weten wat ze voor hem voelt.

Lorena moet een offer brengen om aan geld te komen. Bianca legt haar alimentatie-eisen op tafel. Tim doet Sjors een belofte. Rikki hoort een gesprek dat niet voor haar bedoeld is.

Het proces tegen Rik begint. Hij hoopt dat Nuran en Rikki op de zitting zullen verschijnen. Sjoerd probeert zijn moeder in te laten zien dat ze ongelukkig zal worden van een vechtscheiding. Menno bereidt een grote verrassing voor Lucas voor, maar of Lucas daar nu zo blij mee is?

Lorena en Nina lanceren hun nieuwe tassenmerk. Voor beiden loopt de avond niet zoals ze willen. Als Bing in de gevangenis bij Rik op bezoek gaat, loopt dit helemaal uit de hand. Nuran zoekt steun bij haar zus.

Noud ontdekt dat Lorena sjoemelt met het huwelijksgeld van Lucas en Menno. Nuran moet haar toekomstplannen verdedigen als Jef vindt dat ze Rik daarmee benadeelt. Wat wordt er voor Lucas achtergehouden?

Lorena raakt in steeds diepere problemen. Nina probeert Vincent te vergeten door het met een andere man aan te leggen. Bianca onderneemt de eerste stappen om Anton het huis uit te werken.

Antons opvliegerige gedrag brengt hem in aanraking met de politie. Als Rikki vermoedt dat Wiet iets met Sjoerd wil, zint ze op een tegenactie. Vincent wil weten waarom Maxime zich zo met Nina bezighoudt.

Lorena is niet van plan Noud te vertellen hoe diep ze in de problemen zit. Sjoerd is niet blij met zijn thuissituatie, Rikki grijpt dit aan om toenadering te zoeken. Rik stuurt een brief die Nuran flink in de war maakt.

Iedereen verzamelt zich voor een gedenkwaardige dag in Meerdijk, behalve Rik natuurlijk, want die zit achter de tralies. Als hij daar ook nog eens uit zijn dak gaat, loopt het slecht voor hem af.

Lucas en Menno zijn dolenthousiast over de muzikale wereld-act die Lorena voor hen geregeld heeft. Lorena probeert deze triomf in haar voordeel te gebruiken. Wiet en Sjoerd besluiten dat ze Rikki moeten inlichten over hun liefde, maar dan komt er slecht nieuws over Rik.

Als Sjors ontdekt dat Wiet en Sjoerd een relatie hebben, wil Wiet dat ze dat geheim houdt. Nuran wordt onzeker gemaakt als ze Rik bezoekt. Bing is er getuige van hoeveel invloed Menno op Lucas heeft. Rikki staat voor een moreel dilemma.

Maxime merkt dat het de verkeerde kant op gaat met Nina’s verliefdheid. Lorena laat zich niet door Lucas tegenhouden als zij achter een man aan zit. Na een vrijpartij met Aysen, snapt Vincent niet waarom Noud daar moeite mee heeft.

Lorena denkt dat ze succesvol bezig is, maar komt bedrogen uit. Als Vincent weigert om een zakelijke samenwerking aan te gaan, krijgt hij Ludo tegen zich. Tim wordt op meerdere fronten gekwetst en afgewezen, toch geeft hij Sjors een teken van zijn liefde.

Bing en Lucas zoeken spanning en sensatie en ‘lenen’ daarom Ludo’s gloednieuwe speedboot. Tim kan zijn emotionele pijn niet aan. Rikki neemt een grote persoonlijke beslissing. Sjors zoekt hulp omdat ze twijfelt over haar gevoelens voor Tim.

Bianca merkt dat Tim niet thuis heeft geslapen. Anton wuift haar bezorgdheid weg. Rikki heeft haar vader nodig, maar haat hem om wat hij gedaan heeft. Lucas wil dat Menno bij hem in Toko komt wonen.

Rik probeert Maxime over te halen om Vincent haar grote geheim te vertellen. Wiet is boos op Rikki: zo gaan beste vriendinnen niet met elkaar om. Sjoerd is zijn vader zat en wil het huis uit, maar Bianca wil dat niet.

Het valt Janine op dat Maxime zich steeds vaker intensief met Nina en Vincent bemoeit. Wiet voelt zich verraden door Sjoerd. Als Lorena achter Stefano aan blijft jagen, wil Laura weten waarom.

In het proces tegen Rik word uitspraak gedaan. Maxime presenteert zich als de nieuwe eigenaar van Toko en dat valt niet bij iedereen even goed. Wiet kan er niet tegen dat zij als relatiebreker wordt gezien.

Lucas rent bang naar Bing als Ludo heeft ontdekt dat zijn boot tijdelijk gestolen is geweest. Anton wordt onzeker als Bianca en hij op zoek gaan naar eventuele aanwijzingen over de verblijfplaats van Tim.

Lorena ziet een toekomst met Stefano al helemaal voor zich. Maxime misbruikt Noud om Vincent aan zich te binden. Nuran is het opdringerige gedrag van zowel Bing als Aysen meer dan zat en stelt een daad. Lucas drinkt te veel.

Anton geeft Tim bij de politie als vermist op. Menno is bang dat de nachtelijke levensstijl van Lucas tussen hen in komt te staan. Bing en Aysen zijn het oneens over hoe ze Nuran moeten helpen. Jef is geschokt door hoe hij Nuran in de Koning aantreft.

Om Tim terug te vinden, gaan Sjors en Sjoerd flyers ophangen. Tim geeft aan Willem toe dat niemand hem nodig heeft. Wiet doet er alles aan om het conflict met Rikki niet uit de hand te laten lopen en maakt een heftige keuze. Anton raakt teleurgesteld wanneer hij toenadering zoekt tot Bianca.

Aflevering 4864

Lucas schrikt wanneer er nieuwe feiten over de bootdiefstal boven water komen. Anton verwijt Aysen slecht onderzoek wat betreft Tims vermissing. Als Tim wil vertrekken, biedt Willem hem een laatste maaltijd aan. Maxime en Vincent zijn het niet eens over de verbouwingsplannen van Toko.

Aflevering 4865

Anton en Bianca gaan zoeken op de plek waar het laatste levensteken van Tim gesignaleerd is. Nina denkt te weten van wie ze een mooi valentijnsboeket heeft gekregen. Aysen probeert Menno te bereiken, maar Lucas eist alle aandacht van Menno op.

Aflevering 4866

Wanneer Aysen de strijd met Anton aangaat, komt dit haar op een berisping te staan. Wiet is het slachtoffer van de hoge eisen die Rikki aan Sjoerd stelt. Menno´s nieuwe losse levenshouding brengt hem in de problemen. Lucas wordt bloednerveus van een nieuwtje over de verdwijning van Tim.

Aflevering 4867

Anton pepert Rikki in dat ze een slechte moeder is. Nuran reageert zich af wanneer Bing vindt dat ze zich veel te uitdagend kleedt. Wiet helpt Sjoerd wanneer hij een emotionele oproep opneemt om de verdwenen Tim te vinden. Lucas, die gefrustreerd is omdat hij niet serieus wordt genomen, loopt een drugsdealer tegen het lijf.

Aflevering 4868

Wanneer Lorena onder druk gezet wordt om haar achterstallige betalingen te voldoen, neemt ze een riskante beslissing. Rikki vertelt Sjors dat ze het helemaal verkeerd heeft gedaan met Tim en dat leidt tot een bekentenis van Sjors. Bing en Aysen krijgen ruzie om Nurans losbandige gedrag.

Lorena probeert een misstap te verdoezelen. Stefano bekent dat hij sinds lange tijd weer diepere gevoelens voor iemand heeft. Maxime wordt betrapt als ze stiekem een album met jeugdfoto´s van Vincent bekijkt. Nina schaamt zich kapot als Janine ongevraagd Vincent benadert.

Als er nieuwe sporen worden gevonden van Tim, raakt dit Anton diep. Nadat Menno op het matje geroepen is, reageert hij zich af op Lucas. Ludo heeft schokkend nieuws voor Stefano. Aysen doet onderzoek naar Tim.

Stefano zet Lorena onder druk om hem te vertellen wat ze heeft uitgespookt. Anton eist van Aysen dat ze haar ontdekking openbaar maakt. Sjors doet Bianca en Anton een bekentenis. Bing zorgt er op een explosieve manier voor dat hij en Lucas nooit meer gelinkt kunnen worden aan de bootdiefstal.

Anton krijgt verbijsterend nieuws over Tim en gaat naar Ludo om opheldering te krijgen. Ludo doet hem een verrassend aanbod. Lorena verdwijnt spoorloos als ze beseft dat ze nog maar één ding kan doen om haar gezicht te redden bij Nina.

Aysen baalt als Bing wel grip krijgt op Nuran en zij niet. Vincent wordt gedwongen om een nauwe samenwerking met Nina aan te gaan. Rikki is de hulp van Sjors helemaal zat en gooit Sjors en Wiet het huis uit. Nina wil dat haar moeder afstand houdt van haar privéleven.

Maxime grijpt in wanneer Janine Nina en Vincent wil koppelen. Sjoerd probeert te bemiddelen als het tussen Ludo en Anton escaleert. Anton gaat naar het meer en verstoort het politieonderzoek. Bianca meent dat ruziemaken Rikki niets oplevert. Vincent verwijt Janine nog steeds het anti-Ludo artikel.

Anton gaat zelf op onderzoek uit. Janine wil haar ontmoeting met Vincent uitleggen aan Nina, maar wordt gehinderd. Bing ontdekt dat Nuran hem toch niet helemaal vertrouwt. Lucas stelt zich een onmogelijke opgave als hij een afscheidsfeestje voor zijn vader wil organiseren zonder daarmee Menno te hinderen.

Er wordt nieuw en schokkend bewijs gevonden in de verdwijning van Tim. Anton gaat er meteen op af. Sjors voelt zich te kort schieten als Rikki haar hulp afwijst. Menno is een belangrijk bewijsstuk kwijtgeraakt en dat komt hem duur te staan.

Als Lucas ook wel iets positiefs ziet in Menno’s straf, wordt het Menno even te veel. Aysen doet een ontdekking in de explosiezaak en dat zet haar op het juiste spoor. Bianca is geschokt als ze hoort hoe Anton over Tim denkt.

Aysen wil bewijzen dat Nuran liegt om Bing te beschermen. Maxime is getuige van een grote toenadering tussen Vincent en Janine. Als ze zich hier tegen Jef druk over maakt, onthult ze per ongeluk het geheim dat Vincent haar zoon is. Bing dwingt Nuran om zijn verhaal over de boot aan te horen.

Maxime hoort Vincent uit over zijn gevoelens voor Nina, maar ook over een ex van hem… Rikki maakt een verkeerde keuze en brengt Bram daarmee in gevaar. Bianca is bang dat Sjoerd aan het doordraaien is en terug zal grijpen naar drugs. Als Anton dit hoort, draait hij door.

Lucas ontdekt dat Ludo op het spoor van Bing zit. Menno gaat veel te ver als hij gefrustreerd is over Lucas’ gedrag. Wiet wil niet dat Sjoerd naar Rikki gaat om haar bij te staan. Sjors eist dat Bing haar vertelt wat hij met de boot en de verdwijning van Tim te maken heeft.

Rikki denkt dat ze het verlies van haar vader alleen moet verwerken. Nuran gebruikt Bing om haar zus een hak te zetten. Lucas liegt over zijn verwondingen. Volgens Wiet heeft haar relatie met Sjoerd te lijden onder de aanwezigheid van zijn ex.

Vincent wordt overdonderd wanneer er iemand voor hem op de stoep staat. Bing verwijt Nuran dat ze haar gevoelens negeert. Sjors wil van Bing weten wat voor spelletje hij speelt. Jef en Laura vinden dat ze Rikki moeten steunen.

Sjoerd en Sjors krijgen hoop wanneer iemand zich meldt met nieuws over Tim. Vincent voelt zich verraden door Janine, alsook Nina. Aysen vindt bewijs tegen Lucas over de avond van de bootdiefstal. Antons manier van rouwen wordt niet door iedereen geaccepteerd.

Vincent stelt Nina teleur. Janine denkt te weten wie Milou naar Meerdijk heeft laten komen. Anton kan zich niet vinden in de verregaande plannen van Sjoerd. Lucas hoopt dat zijn huwelijk weer op de rails zit, maar Menno neemt een drastisch besluit.

Ludo leest een vervelend nieuwtje in de krant en komt in actie. Lucas concludeert voor zichzelf dat hij zich maar het beste kan aangeven bij de politie. Bing wil dat Nuran haar eigen beslissingen neemt. Anton overdondert Rikki met eerlijke gevoelens en stelt haar voor een dilemma.

Ludo weet Lucas zwaar onder druk te zetten. Aysen werkt Menno tegen als hij weer aan de slag wil gaan. Nuran schrikt van een besluit van Rikki. Nina weet door Vincents pantser heen te breken.

Wiet moet zichzelf forceren om de lieve vrede met Rikki te bewaren. Vincent is het zat als Maxime via Milou uithoort over zijn privéleven. Lucas wordt radeloos van Menno. Noud probeert Nina tegen te houden als zij Vincent wil opzoeken.

Wiet heeft het idee dat ze Sjoerd, door Rikki, aan het verliezen is. Maxime is blij over hoe het nu loopt tussen Vincent en Milou. Jef deelt deze mening niet. Vincent doet Milou een bekentenis over vroeger. Om haar dochter veel verdriet te besparen, moet Janine dingen geheim houden.

Bing krijgt een onorthodox voorstel waarmee het hele bootincident van tafel geveegd zou kunnen worden. Lucas is bang dat het uitkomt dat hij Bing verraden heeft. Wiet bespeelt Sjoerd, maar voelt zich daar schuldig over. Ludo doet een ontdekking over Nuran.

Bianca's goede zorgen werken verstikkend op Rikki. Anton voelt dat hij moet bemiddelen. Aysen denkt dat Nuran het bij Ludo helemaal verkeerd heeft aangepakt. Hoeveel concessies moet Lucas doen om met Bing tot een oplossing van hun conflict te komen?

De ruzie tussen Ludo en Bing loopt uit de hand. Nuran maakt zich grote zorgen over Bing. Noud ontdekt dat Vincent met Milou gezoend heeft. Lucas heeft niet door dat hij Menno steeds verder opfokt.

Sjoerd reageert fel als Anton Tims kamer wil leeghalen. Lucas dreigt de dupe te worden van de ruzie tussen Bing en Ludo. Als Rikki het gedicht van Tim leest, raakt ze overstuur. Wiet moet kiezen wie ze steunt: haar zus of haar vriendje.

Maxime kan Nina er niet van weerhouden naar de opening van Toko te komen. Wiet wordt geconfronteerd met trauma’s uit haar verleden. Sjoerd huurt een paragnost in om een aanknopingspunt te vinden in de zoektocht naar Tim.

Bing wordt wakker en weet niet waar hij is. Eén ding weet hij wel: hij móet hier weg. Bianca verwijt Wiet dat ze Sjoerds obsessieve gedrag steunt. Aysen is verbijsterd als Nuran vol blijft houden dat de scheiding haar niets doet. Anton probeert Rikki op te vrolijken.

Sjors denkt dat de zoektocht van Sjoerd en Wiet op een teleurstelling uit gaat draaien. Ze biecht aan Julia op dat ze Tim vreselijk mist. Lucas bekent Janine hoe het bootincident is gegaan en vindt het absurd als ze hem niet wil helpen.

Menno baalt ervan dat Lucas hem niet in vertrouwen wil nemen. Nuran stelt dat Bing een loser is als hij zich weer zou laten opfokken door Ludo. Sjors concludeert dat Nuran verliefd is op Bing

Sjoerd gaat op aanwijzingen van de paragnost met Meerdijkers een weiland uitkammen op zoek naar sporen van Tim. Anton vindt het belachelijk dat Bianca hieraan meedoet. Nina lokt Vincent mee naar huis.

Vincent verzwijgt bij Milou hoe innig hij met Nina is geweest. Julia denkt dat Bianca haar de schuld geeft voor alle ellende. Anton krijgt hoop als hij op een andere manier tot Sjoerd probeert door te dringen.

Janine ontdekt dat Lucas nog steeds zijn verhaal niet heeft opgebiecht aan Sjoerd. Nina krijgt slecht nieuws over Vincent. Bianca probeert tot Sjoerd door te dringen. Jef en Laura bemiddelen in het Bouwhuis-conflict.

Aysen confronteert Menno met bewijzen dat hij meineed heeft gepleegd. Nuran vraagt Bing mee voor een gezellig etentje, maar in De Rozenboom treffen ze Ludo. Wiet eist van Rikki dat ze Sjoerd met rust laat.

Lucas raakt in paniek als Sjoerd allerlei dingen van hem vraagt. Maxime probeert te bemiddelen tussen Vincent en Milou. Nina weigert een aanbod van Ludo. Janine merkt dat Bianca zich vrolijk voordoet, terwijl ze dat niet is. Menno belaagt Noud.

Aysen hoort een gesprek wat niet voor haar oren bedoeld is. Sjors confronteert Bing met wat ze over hem en zijn leugens weet. Janine probeert Menno over te halen om Lucas niet te laten vallen. Bianca en Anton krijgen schokkend nieuws.

Bianca ontdekt dat Janine gelogen heeft over wat ze weet over de avond van Tims verdwijning. Aysen treedt hard op tegen Bing. Nuran krijgt te horen dat ze zich op het politiebureau moet melden. Jef gaat tegen Sjors in als zij Bing wil straffen voor iets wat ze niet zeker weet.

Anton probeert te voorkomen dat Rikki haar toekomst weggooit. Nuran verwijt Bing dat hij haar in gevaar heeft gebracht door Sjors in vertrouwen te nemen. Aysen haalt alles uit de kast om te bewijzen dat Menno meineed heeft gepleegd. Nina en Vincent krijgen door Lucas ruzie.

Menno krijgt slecht nieuws. Als Lorena terugkomt uit Zuid Amerika en doet of geen vuiltje aan de lucht is, valt dit helemaal verkeerd bij Nina. Milou weet Vincent een vergaande uitspraak te ontlokken. Noud krijgt vermoedens dat het tussen Lucas en Menno niet lekker loopt.

Noud probeert erachter te komen wat er tussen Lucas en Menno gebeurd is. Wat als een zakelijk geschil tussen Nina en Lorena begon, wordt steeds persoonlijker. Bing accepteert het niet als Jef hem oneerlijkheid en egoïsme verwijt.

Wiet probeert loyaal te blijven aan Sjoerd, ook al gelooft ze eigenlijk niet meer in het vinden van Tim. Sjors vraagt Aysen om hulp. Een goedmaakpoging van Menno loopt niet helemaal lekker. Vincent ziet dat Nina de breuk met Lorena heel moeilijk vindt.

Bing wordt woedend op Sjors omdat zij Nuran onder druk gezet heeft. Rikki wordt pijnlijk geconfronteerd met verdriet uit het verleden. Wiet vermoedt dat Sjoerd aan het afglijden is. Aysen doet Sjors een verleidelijk voorstel.

Lucas zakt midden in De Rozenboom zomaar in elkaar. Nina probeert er op zakelijk gebied met Lorena uit te komen en doet haar een aanbod. Bianca raakt een verkeerde snaar bij Anton. Julia overlaadt Rikki met goede zorgen en bereikt het tegenovergestelde.

Wiet is bang dat ze Sjoerd van zich af stoot en doet een angstige ontdekking. Rikki en Anton beleven een gezellige skatedag in het park. Lucas drinkt zijn pijn weg. Janine denkt dat Roel een goede match is met Bianca.

Noud laat zich niet met smoezen van Lucas afschepen. Rikki liegt om dicht bij Anton te kunnen zijn. Wiet wordt door Sjoerd emotioneel gemanipuleerd. Bianca vraagt zich af of ze de date met Roel moet doorzetten.

Julia trekt conclusies over Antons gevoelens voor Bianca. Wiet probeert Sjoerd af te remmen als hij naar Canada wil om Tim te zoeken. Sjors en Aysen werken samen om Bing aan te pakken. Nuran krijgt een onaangename verrassing.

Lorena merkt dat er spanning is tussen Nina en Vincent. Bing wil Nurans belangen niet schaden, maar dan zet Aysen hem onder druk. Nuran zint op een manier om met Bing in contact te komen. Vincent kiest voor het meisje waarmee hij zijn toekomst wil delen.

Roel krijgt door dat Menno bang is dat een incident uit het verleden naar boven komt. Nina wil niet toegeven aan de steun van Lorena omdat het vertrouwen teveel geschaad is. Een poging van Jef om tot Nuran door te dringen, werkt averechts.

Sjoerd heeft niet genoeg geld om zijn plannen door te zetten, dus zint hij op een oplossing. Wiet ziet hoe Sjoerd steeds verder afglijdt. Vincent legt Ludo een onverwacht plan voor. Rikki geniet ervan dat ze zieke Anton kan verzorgen.

Wiet gaat uit haar dak als ze Sjoerds smokkelplannen hoort. Noud zoekt hulp en goede raad als hij vermoedt dat Lucas slachtoffer is van huiselijk geweld. Nina begrijpt Vincents bedoelingen verkeerd. Het frustreert Menno dat Lucas en Roel hem niet serieus nemen.

Nuran raakt wanhopig als het niet lukt om met Bing in contact te komen. Wiet bekent Sjoerd haar grootste angst. Sjors wil Bianca inzetten om het valse alibi van Nuran te ontmaskeren. Anton ontdekt de stiekeme reisplannen van Sjoerd en Wiet.

Vincent krijgt te horen dat Milou plotseling in het ziekenhuis is opgenomen. Lorena zoekt hulp omdat ze het bij wil leggen met Nina. Het irriteert Menno enorm dat Noud hem steeds in de gaten houdt. Sjoerd is bang dat hij iedereen om zich heen kwijt raakt.

Lorena verwacht dat Jef haar kant zal kiezen in het conflict met Nina. Sjoerd heeft heel wat uit te leggen aan zijn moeder. Nina is geschokt over de reden waarom Vincent in Meerdijk wil blijven. Jef heeft door Bing een gewetensprobleem.

Het conflict tussen Nuran en Aysen/Sjors komt tot een gewelddadige climax. Lucas verwijt Noud dat hij aan het stoken is in zijn huwelijk. Het doet Rikki pijn als Anton haar bot afwijst. Janine doet een goed woordje voor Anton bij Bianca en lijkt daarmee succes te hebben.

Nuran wordt levensgevaarlijk gewond naar het ziekenhuis gebracht. Lucas realiseert zich dat Menno’s toekomst in zijn handen ligt. Vincent weet niet wie hij het meeste aandacht moet geven: Nina of Milou? Noud lucht zijn hart over de mishandeling van Lucas.

Sjoerd heeft iets op te biechten aan Anton. Menno probeert Noud bij Lucas vandaan te houden. Bij Bing laaien wraakgevoelens op als hij hoort wat er met Nuran is gebeurd. Lucas wordt verhoord door de rijksrecherche. Nuran krijgt heel slecht nieuws.

Noud merkt grote spanning tussen Lucas en Menno, en wacht het juiste moment af om in te grijpen. Lorena bedenkt een manier om uit haar financiële zorgen te komen. Vincent maakt een moeilijke keuze maar weet niet of hij nu het juiste doet. Rikki zorgt ervoor dat Anton haar uitnodigt voor een sportieve dag samen.

Wiet en Sjoerd doen een vervelende ontdekking over Sjors. Vincent stemt toe als Nina hem een onconventioneel voorstel doet. Lorena ziet een mogelijkheid om Nina een hak te zetten. Maxime wordt getriggerd door een gesprek wat zij per ongeluk hoort en gaat op onderzoek uit.

Rikki heeft het heerlijk met Anton totdat ze merkt hoe Anton haar ziet. Bianca deelt met Janine en Julia hoe leuk haar date met Roel was. In het ziekenhuis heeft Nuran absoluut geen behoefte aan bezoek van haar zus. Sjors laat aan Aysen weten dat ze hun wraakplan tegenover Bing niet meer ziet zitten.

Vincent voelt zich schuldig over de liefdessituatie waarin hij zich bevindt. Menno doet Lucas een bekentenis over zijn verleden en geeft toe dat hij dit nooit had mogen verzwijgen. Willem probeert op subtiele wijze te achterhalen hoezeer Tim gemist wordt.

Sjoerd is blij met de opkomst op de herdenkingsdienst voor Tim. Sjors ontdekt dat Bing is vrijgelaten. Bing probeert Nuran ervan te overtuigen dat ze aangifte moet doen vanwege haar verwondingen. Aysen moet zich per direct op het bureau melden. Menno probeert nader tot Lucas te komen

Anton is blij als hij toenadering voelt bij Bianca. Lorena moet een creatieve oplossing zoeken voor de organisatorische puinhoop in haar kapsalon. Willem wil Tim niet kwijt en praat op hem in. Aysen kan het niet uitstaan als Jef haar erop wijst dat Nuran nu Bing nodig heeft.

Lorena zoekt achter Nina’s rug om contact met een belangrijke zakenpartner. Het afspraakje van Bianca en Roel loopt niet heel soepel. Noud is blij als Nina belooft om polshoogte te nemen bij Lucas en Menno. Als Anton geen oog heeft voor de veranderingen van Rikki, gooit ze zwaarder geschut in de strijd.

Milou wordt ontslagen uit het ziekenhuis en dat is een verrassing voor Vincent. Bing laat aan Sjors weten dat hij haar het liefst achter de tralies zou zien. Tim voelt zich iets beter en gaat ongemerkt op pad. Aysen legt Nuran revalidatieplannen voor, maar Nuran moet er niets van hebben.

Bing troeft Aysen af en dat zit haar heel hoog. Nuran heeft een ongeluk met haar rolstoel. Maxime doet haar uiterste best om Vincents gevoelens bij te sturen. Sjors kan niet verborgen houden dat ze Tim mist en gaat naar het meer…

Maxime en Jef zijn oneens over hoe zij omgaat met Nina en Vincent. Het BandiTas-conflict loopt hoog op als Lorena Nina een hak zet. Sjors veroorzaakt opschudding in de familie Bouwhuis met haar beweringen over Tim. Wiet is blij als Rikki enige toenadering toelaat.

Aysen lijkt door te draaien als zij haar pistool pakt en op Bing afgaat. Nuran stuurt alles en iedereen weg. Menno heeft een nieuwe baan en dat betekent slecht nieuws voor Lucas. Noud vraagt Laura om hulp in een lastige situatie.

Bing komt voor een enorme beslissing te staan. Wiet ontdekt dat Rikki smoorverliefd is. Janine raadt Bianca aan om werk te maken van Roel, maar dit valt niet goed bij Anton. Nuran wordt geconfronteerd met vervelende gevolgen van haar zelfgekozen isolement.

Julia krijgt het vermoeden dat Sjors Tim niet los kan laten. Bianca twijfelt, maar durft hem dit Roel niet in zijn gezicht te zeggen. Een sms maakt de situatie nog erger. Lucas neemt een besluit dat tegen zijn diepste gevoelens in gaat. Rikki voelt zich ongemakkelijk als Bianca doorvraagt naar haar verliefdheid.

Maxime organiseert een etentje voor Nina en Vincent en daar duikt een verbijsterende gast op. Lorena wordt beschuldigd van diefstal. Terwijl Sjors via Wiet meer te weten komt over Willem, doet Willem Tim een vergaand voorstel.

Bing vermoedt dat er meer speelt als Nuran weer niet naar therapie wil. Maxime worstelt zich met grote moeite door het etentje heen. Aysen doet haar moeder een belofte die ze niet waar kan maken. Wiet geeft Rikki liefdesadvies, ook al was dat de vorige keer geen succes.

Maxime gaat de confrontatie aan met beslissingen uit haar verleden. Bing vindt een manier om Nuran tot hulp te kunnen zijn, maar dat brengt haar in gevaar. Anton is geschokt door Rikki’s gedrag. Noud doet zijn best om aardig te blijven tegen Menno.

Lucas doet Noud een heftige bekentenis, maar dwingt geheimhouding af. Janine raakt bezorgd door een ontmoeting met Menno. Sjors eist dat Aysen een huiszoekingsbevel voor Willem regelt en weet de familie Bouwhuis tegen zich in het harnas te jagen.

Nina, Noud en Janine kunnen niet meer toekijken hoe het loopt tussen Lucas en Menno. Ze ondernemen actie. Willem vernietigt bewijs dat Tim ooit bij hem was. Anton is Sjors helemaal zat en sleurt haar mee om te bewijzen dat Tim dood is. Lorena hoopt dat Jef trots op haar is, maar verknoeit het voor zichzelf.

Anton gaat op brutale wijze achter vermiste Tim aan. Noud doet een schokkende ontdekking over Menno en Lucas. Maxime doet haar best om het geluk van Vincent centraal te stellen. Menno realiseert zich dat hij het zonder hulp niet redt.

Nuran verrast Bing wanneer ze duidelijk wil maken hoe belangrijk hij voor haar is. Rikki krijgt door een actie van Anton weer hoop op een liefdesrelatie. Menno verschijnt ongevraagd aan het bed van Lucas, maar weet toch iets goed te doen bij Noud.

Sjors wordt getriggerd door een vondst in de tuin van Willem en gaat op onderzoek uit. Dilemma: Bing wil Nuran zijn mening geven, maar wil haar daarbij niet kwetsen. Lucas is bang dat zijn huwelijk definitief voorbij is. Tim wordt geconfronteerd met de pijn van Willems onverwerkte verdriet.

Willem hoopt dat Tim hem nooit in de steek zal laten. De zoektocht van Sjors lijkt vruchteloos wanneer ze Willems auto ziet vertrekken. Maxime schrikt van Vincents Zwitserland-plannen en gaat de confrontatie met manipulatieve Paula aan.

In Maximes bijzijn zakt Paula plotseling in elkaar. Sjors dacht dat haar wereld ingestort was tot ze een enorme verrassing tegen het lijf loopt. Lorena doet haar best om Nina af te troeven en Nina windt zich daar heel erg over op. Rikki en Sjoerd werken samen aan een liefdesliedje.

Wiet en Rikki krijgen een masterclass van de Jersey Boys. Er is slecht nieuws voor Vincent. De vrolijke stemming bij Bouwhuis wordt getemperd door een emotionele mededeling van Tim. Noud verrast Lucas.

Maxime probeert Vincent bij te staan in zijn verdriet. Lucas mist het steeds meer lief en leed te kunnen delen met Menno. Anton en Julia kunnen het niet begrijpen waarom Tim niets van zich heeft laten horen. Sjors doet een poging om Sjoerd het standpunt van Anton uit te leggen.

Vincent wil van Maxime precies weten hoe de fatale middag van zijn moeder precies verlopen is. Bing probeert Nuran ervan te overtuigen dat hij haar kan helpen met revalideren. Nina leest het interview met Lorena waarin Nina en BandiTas zwaar beledigd worden

Lucas en Bing komen oog in oog te staan met Tim, het slachtoffer van hun bootdiefstal. Menno probeert er via Noud achter te komen hoe het met Lucas gaat. Aysen vreest dat Nuran achter de tralies belandt. Aysen wil dat Nuran haar valse alibi volhoudt omdat ze anders wel eens achter de tralies zou kunnen belanden.

Tim en Sjors hervinden elkaar. Julia staat op tegen Anton: Tim moet zijn eigen keuzes kunnen maken. Een ontmoeting tussen Lucas en Menno loopt meteen uit de hand. Rikki creëert een intiem moment tussen haar en Anton.

Janine doet een ontdekking over de relatie tussen Maxime en Paula. Het verbaast Sjors hoe Tim met de rivaliteit van Bing omgaat. Rikki raakt in paniek na haar onverwachte daad. Sjoerd en Bianca trekken voorbarige conclusies.

Lucas kan zich niet inhouden als Bing luchtig doet over de afloop van de rechtszaak. Sjors wil Nuran motiveren om hulp toe te laten, maar Nurans vertrouwen is weg. Bianca voert de druk op bij Rikki. De manier waarop Anton zich verdedigt, wekt woede op bij Sjoerd.

Lucas en Ludo komen tot een akkoord om Bing dwars te zitten. Janine hoort Nina uit over Maxime en Paula. Lorena vraagt Laura om juridische hulp, maar stoot haar meteen tegen het hoofd.

Nurans huis is aangepast aan haar handicap, maar ze is niet blij. Bing probeert niet gefrustreerd te raken als hij wil achterhalen wat Ludo van plan is. Menno zoekt toenadering tot Lucas.

Janine bijt zich vast in haar onderzoek naar Paula en dat werpt z’n vruchten af. Lorana merkt dat haar advocaat maar half met haar zaak bezig is en raakt in een duister zaakje verwikkeld. Anton wil een keer rustig met Rikki praten.

Aysen wil van minuut tot minuut weten wat er gebeurd is tussen Anton en Rikki. Bing organiseert een actie tegen Ludo. Nuran voelt zich bekritiseerd door Jef. Sjoerd wil niet naar Bianca luisteren wanneer zij begrip toont voor Anton. Lucas neemt een jongen mee naar huis.

Bing verwijt zichzelf dat hij niet voldoende aandacht voor Rikki had en neemt het recht in eigen hand. Lorena huurt een hacker in om de usb-stick te kraken. Anton wordt gearresteerd. Geheel onterecht vindt hij zelf. Menno voelt dat hij zich niet kan beheersen.

Maxime wil Nina ervan doordringen dat Vincent het slecht bedoelt wanneer hij zich op zijn werk stort. Janine doet een ontdekking over het verleden van Vincent. Menno heeft een schokkende mededeling voor Lucas.

Nuran jaagt iedereen tegen zich in het harnas en dat komt haar duur te staan. Bianca baalt als Sjoerd het huis uit wil. Bing biedt de gemeente een petitie aan, maar botst op een onwillige ambtenaar.

Janine confronteert Maxime met haar laatste ontdekking. Lorena treft voorbereidingen om een rijke Meerdijker te chanteren. Nuran gaat door een diep emotioneel dal. Vincent vindt het moeilijk, maar laat werk voorgaan op Nina.

Maxime probeert Janine uit te leggen waarom ze met Vincent omging zoals ze gedaan heeft. Aysen is bang dat Nuran doorschiet in een extreme keuze. Ludo licht Vincent in over de chantagezaak en onderneemt stappen om er achter te komen wie hem dit flikt.

Wiet krijgt steeds meer in de gaten dat Rikki’s verhaal niet klopt. In de boksschool reageert Aysen al haar verdriet en frustratie over haar zus af op Tim. Sjors ziet dit en is geschokt. Sjoerd gaat nu echt een stap te ver in het beschuldigen van Anton.

Tim probeert Sjors op alle mogelijke manieren te bereiken, maar dit lukt niet. Als Rikki haar aanrandingsverhaal een draai geeft, zorgt dit voor grote spanningen tussen Sjoerd en Wiet. Jef probeert Maxime te helpen met haar dilemma over hoe ze met de situatie rond Vincent moet omgaan.

De tegenpolen Janine en Maxime treffen elkaar op de viering van Vincents verjaardag. Tim krijgt een aanwijzing over Sjors en gaat op een afgelegen plek op onderzoek uit. Anton laat zich van een andere kant zien om het bij te leggen met Sjoerd.

Bing komt in actie als hij iets over verdwenen Sjors ontdekt. Maxime loopt het gevaar dat Nina slachtoffer van haar wordt en Ludo zich van haar afkeert, toch doet ze een bekentenis. Bianca ziet hoezeer de pijn van een uit elkaar gescheurd gezin Anton raakt. Lorena denkt dat ze alles dichtgetimmerd heeft en gaat naar de plek van de chantagedeal…

AD

Watch All Prime Video Movies & TV Shows

Stream on any device. Free for 30 days.

Details Of TV
Location
Language Dutch
Release 1990-10-01
Producer Endemol